WordPress verkkosivut yritykselle

Tilaa kotisivut yritykselle nyt myös kuukausittaisella tilauksella. Kuukausitilauksella saat samat palvelut ilman suurta kertamaksua tai erillisiä hosting-kuluja.

Kertamaksu

1250
00 + 50/kk (alv0)
 • Wordpress verkkosivu yrityksesi yhteystiedoilla
 • Yksi sisältösivu
 • 1GB Tallennustila
 • Haluamasi vapaana oleva .fi-domain
 • Sivun käyttöönotto
 • Sähköpostilaatikko

Kuukausitilaus

200
00 (alv0) Kuukaudessa
 • Wordpress verkkosivu yrityksesi yhteystiedoilla
 • Yksi sisältösivu
 • 1GB Tallennustila​
 • Haluamasi vapaana oleva .fi-domain​
 • Sivun käyttöönotto​
 • Sähköpostilaatikko​
Suosittu

Tutustu kokoamaamme WordPress verkkosivun esimerkkiin, jolla esittelemme tyypillisiä wordpress-pohjaisen käyntikorttisivun ominaisuuksia. Esimerkkisivulta löydät:

 • Yrityksen tarjoamat palvelut
 • Yrityksen yhteystiedot (google maps-kartalla)
 • Asiakkaiden kokemuksia
 • Yhteydenottolomakkeen

Yrityksen verkkosivut ovat kuin kellon ympäri työskentelevä myyntimies, jolle maksetaan vain ensimmäinen palkka.

Yrityksen kotisivut WordPressilla 

Olemme digimarkkinoinnin toimisto, joka pitää päämajaansa Jyväskylässä. Erikoisosaamisemme rakentuu toimivien WordPress verkkosivujen rakentamiseen yrityksille. Rakennamme WordPress kotisivuja, joilta löytyy kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään ylimääräistä.

Rakennamme nettisivut pääasiallisesti etänä, ja palvelemme näin yrityksiä niin Jyväskylässä kuin koko Suomessa ja myös Suomen ulkopuolella.

Olemme erikoistuneet yksinkertaisten WordPress kotisivujen rakentamiseen etänä, mutta tarvittaessa pystymme tulemaan myös paikan päälle rakentamaan edistyneemmät ja suuremmat sivut.

WordPress- sivut yritykselle kertamaksulla tai kuukausimaksulla

Finncontent Oy tarjoaa mahdollisuuden ostaa WordPress nettisivut perinteiseen tapaan kertamaksulla tai joustavasti kuukausittaisella maksulla.

Kuukausittaisella maksulla yrityksesi saa käyttöönsä ammattimaiset WordPress-pohjaiset verkkosivut heti liiketoiminnan alkuvaiheessa, ilman suuria alkuinvestointeja.

Sisällöntuotanto ja hakukoneoptimointi

Yrityksen kotisivujen lisäksi me Finncontentilla tarjoamme myös hakukoneoptimoinnin ja tekstipohjaisen sisällöntuotannon palveluita.

Näin pystymme auttamaan yrityksesi verkkosivut Googlen hakutulosten kärkeen, jotta tavoitat asiakkaat helposti. 

Sisällöntuotannon palvelut toimivat apunasi, mikäli et halua itse kirjoittaa tekstejä verkkosivuillesi.

Pyydä tarjousta lomakkeella tai varaa aika etätapaamiseen.

 

Ota yhteyttä!

Oletko kiinnostunut verkkosivujen tilaamisesta tai muista palveluistamme? Ota yhteyttä alla olevalla kaavakkeella

*Tähdellä varustetut kohdat ovat pakollisia

Usein kysyttyä

Usein kysyttyjä kysymyksiä yrityksen WordPress-verkkosivuista

Yhden sivun WordPress kotisivut maksavat 1250 euroa kertamaksulla tai 200 euroa kuukaudessa. 200€ kuukausimaksu sisältää myös ylläpidon ja haluamasi .fi-verkko-osoitteen. 1250€ kertamaksun lisäksi veloitetaan 50 euron kuukausittaiset ylläpitokustannukset.

Parhaimmillaan saat WordPress kotisivut yritykselle jopa viikossa, mikäli Finncontentilla ei ole jonoa. Mikäli nettisivuilla on kiire, toimitamme ne 250 euron lisämaksusta 48 tunnissa.

Kuukausimaksulla ostettujen verkkosivujen tilaus on määräaikainen ensimmäisen 12 kuukauden ajan. Tämän jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 1kk irtisanomisajalla.

Hintaan sisältyy korkeintaan 60min pituinen käyttöönottotapaaminen. Tämän aikana tehdyt muutokset sisältyvät hintaan, mutta myöhemmin tehtävistä muutoksista laskutetaan 75€/h +alv.

Kyllä! Me tarjoamme reilun tavan ostaa yrityksesi nettisivut kuukausimaksulla suuren kertakulun sijaan. Kuukausimaksulla maksat verkkosivuista 200€/kk +alv, sisältäen ylläpidon ja domainin.

Ilmoitettuihin hintoihin kuuluvat sinun toimittamasi tekstit ja kuvat tai kuvapankkikuvat. Lisämaksusta voimme järjestää valokuvaajan ja kirjoittaa sisältöä.

Kyllä, palvelemme koko Suomessa ja kaikkialla maailmassa etäyhteyksin. 

Tulemme toki paikan päällekin lisähinnasta.

Pääsääntöisesti toimimme etäyhteyksin, mutta halutessanne voimme lisämaksusta tulla toimistollenne tekemään nettisivut yhdessä.

Vaikka maksaisit nettisivuista kertamaksun, koituu niistä silti kuukausittaisia kustannuksia. Nettisivujen hosting eli ikään kuin nettisivujesi virtuaalinen vuokra, pitää maksaa joka kuukausi. Lisäksi verkkosivujesi osoitteesta pitää maksaa säännöllisesti. Kuukausihintaan kuuluvat myös tarpeelliset päivitykset ja tekninen tuki kohtuullisuuden rajoissa.