Kotisivut yritykselle Tampereella

Tilaa kotisivut yritykselle nyt myös kuukausittaisella tilauksella. Kuukausitilauksella saat samat palvelut ilman suurta kertamaksua tai erillisiä hosting-kuluja.

Kertamaksu

1250
00 + 50/kk (alv0)
 • Käyntikorttisivu yrityksesi yhteystiedoilla
 • 1GB Tallennustila
 • Haluamasi vapaana oleva .fi-domain
 • Sivun käyttöönotto
 • Sähköpostilaatikko

Kuukausitilaus

200
00 (alv0) Kuukaudessa
 • Käyntikorttisivu yrityksesi yhteystiedoilla​
 • 1GB Tallennustila​
 • Haluamasi vapaana oleva .fi-domain​
 • Sivun käyttöönotto​
 • Sähköpostilaatikko​
Suosittu

Tutustu kokoamaamme esimerkkisivuun, jolla esittelemme tyypillisiä käyntikorttisivun ominaisuuksia. Esimerkkisivulta löydät:

 • Yrityksen tarjoamat palvelut
 • Yrityksen yhteystiedot (google maps-kartalla)
 • Asiakkaiden kokemuksia
 • Yhteydenottolomakkeen

Yrityksen verkkosivut ovat kuin kellon ympäri työskentelevä myyntimies, jolle maksetaan vain ensimmäinen palkka.

Kotisivut yritykselle Jyväskylässä 

Finncontent Oy on jyväskyläläinen digimarkkinoinnin toimisto, jonka ensisijaisena palveluna ovat yhden sivun yksinkertaiset verkkosivut yrityksille.

Luomme verkkosivuja, jotka löytyvät Googlesta, ja joilla ei ole mitään ylimääräistä. Maksat näkyvyydestä netissä, et mistään turhasta.

Tarjoamme palveluitamme pääasiallisesti etänä, joten verkkosivujen rakentaminen onnistuu helposti myös Tampereella. 

Jos haluatte, voimme luonnollisesti tulla myös paikan päälle Tampereelle kahvittelemaan ja luomaan verkkosivuja. 

Uskomme kuitenkin, että teillä tamperelaisilla yrittäjillä on kuitenkin tehokkaampaakin tekemistä kuin kahvitella jyväskyläläisten kanssa…

Yrityksen verkkosivut kertamaksulla tai kuukausimaksulla

Me Finncontentilla tarjoamme mahdollisuuden ostaa verkkosivut perinteiseen tapaan kertamaksulla tai joustavasti kuukausittaisella maksulla.

Kuukausittaisella maksulla yrityksesi saa käyttöönsä ammattimaiset verkkosivut heti liiketoiminnan alkuvaiheessa, ilman suuria alkuinvestointeja.

Voit itse päättää arvostatko enemmän matalaa kuukausimaksua ja suurempaa aloituskustannusta vai valitsetko mielummin korkeamman kuukausimaksun ilman aloitusmaksuja.

Digimarkkinointia Jyväskylässä

Yrityksen kotisivujen lisäksi me Finncontentilla tarjoamme Jyväskylässä ja etänä Tampereella myös monia muita digimarkkinoinnin palveluita. 

Mikäli et halua itse kirjoittaa tekstiä verkkosivuillesi, voimme hoitaa myös tämän osuuden (lisämaksusta tietenkin). 

Jos taas haluat apuamme Googlen ensimmäiselle sivulle pääsemiseen, voimme auttaa sinua tuomaan nettisivusi asiakkaiden näkyville.

Pyydä tarjousta lomakkeella tai varaa aika etätapaamiseen.

Ota yhteyttä!

Oletko kiinnostunut verkkosivujen tilaamisesta tai muista palveluistamme? Ota yhteyttä alla olevalla kaavakkeella

*Tähdellä varustetut kohdat ovat pakollisia

Usein kysyttyä

Usein kysyttyjä kysymyksiä yrityksen verkkosivuista Tampereella

Yhden sivun verkkosivumme maksavat 1250 euroa kertamaksulla tai 200 euroa kuukaudessa, joka sisältää myös ylläpidon ja haluamasi .fi-verkko-osoitteen. Kertamaksun lisäksi veloitetaan 50 euron kuukausittaiset ylläpitokustannukset.

Parhaimmillaan saat kotisivut yritykselle jopa viikossa, mikäli meillä ei ole jonoa. Mikäli nettisivuilla on kiire, toimitamme ne 250 euron lisämaksusta 48 tunnissa.

Kuukausimaksulla ostettujen verkkosivujen tilaus on määräaikainen ensimmäisen 12 kuukauden ajan. Tämän jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 1kk irtisanomisajalla.

Hintaan sisältyy korkeintaan 60min pituinen käyttöönottotapaaminen. Tämän aikana tehdyt muutokset sisältyvät hintaan, mutta myöhemmin tehtävistä muutoksista laskutetaan 75€/h +alv.

Kyllä! Me tarjoamme reilun tavan ostaa yrityksesi nettisivut kuukausimaksulla suuren kertakulun sijaan. Kuukausimaksulla maksat verkkosivuista 200€/kk +alv, sisältäen ylläpidon ja domainin.

Ilmoitettuihin hintoihin kuuluvat sinun toimittamasi tekstit ja kuvat tai kuvapankkikuvat. Lisämaksusta voimme järjestää valokuvaajan ja kirjoittaa sisältöä.

Kyllä, palvelemme koko Suomessa ja kaikkialla maailmassa etäyhteyksin. 

Tulemme toki paikan päällekin lisähinnasta.

Pääsääntöisesti toimimme etäyhteyksin, mutta halutessanne voimme lisämaksusta tulla toimistollenne tekemään nettisivut yhdessä.

Vaikka maksaisit nettisivuista kertamaksun, koituu niistä silti kuukausittaisia kustannuksia. Nettisivujen hosting eli ikään kuin nettisivujesi virtuaalinen vuokra, pitää maksaa joka kuukausi. Lisäksi verkkosivujesi osoitteesta pitää maksaa säännöllisesti. Kuukausihintaan kuuluvat myös tarpeelliset päivitykset ja tekninen tuki kohtuullisuuden rajoissa.