Kotisivut yritykselle Forssassa

Tilaa kotisivut yritykselle nyt myös kuukausittaisella tilauksella. Kuukausitilauksella saat samat palvelut ilman suurta kertamaksua tai erillisiä hosting-kuluja.

Kertamaksu

1250
00 + 50/kk (alv0)
 • Käyntikorttisivu yrityksesi yhteystiedoilla
 • 1GB Tallennustila
 • Haluamasi vapaana oleva .fi-domain
 • Sivun käyttöönotto
 • Sähköpostilaatikko

Kuukausitilaus

200
00 (alv0) Kuukaudessa
 • Käyntikorttisivu yrityksesi yhteystiedoilla​
 • 1GB Tallennustila​
 • Haluamasi vapaana oleva .fi-domain​
 • Sivun käyttöönotto​
 • Sähköpostilaatikko​
Suosittu

Tutustu kokoamaamme esimerkkisivuun, jolla esittelemme tyypillisiä käyntikorttisivun ominaisuuksia. Esimerkkisivulta löydät:

 • Yrityksen tarjoamat palvelut
 • Yrityksen yhteystiedot (google maps-kartalla)
 • Asiakkaiden kokemuksia
 • Yhteydenottolomakkeen

Yrityksen verkkosivut ovat kuin kellon ympäri työskentelevä myyntimies, jolle maksetaan vain ensimmäinen palkka.

Kotisivut yritykselle Forssassa

Finncontent Oy on jyväskyläläinen digimarkkinoinnin toimisto, jonka ensisijaisena palveluna ovat yritysten WordPress-verkkosivut ja hakukoneoptimointi. Nykyisestä sijainnistamme huolimatta yrityksemme juontaa juurensa Forssaan! 

Toimitusjohtajamme on asunut ja opiskellut Forssassa, josta myös Finncontent on saanut alkunsa. 

Tarjoamme palveluitamme pääasiallisesti etänä, niin Jyväskylässä kuin koko Suomessa ja myös Suomen ulkopuolella.

Lisämaksusta tulemme kuitenkin mieluusti myös Forssaan yrityksesi toimitiloihin rakentamaan verkkosivuja kanssanne.

Yrityksen verkkosivut kertamaksulla tai kuukausimaksulla

Finncontent Oy tarjoaa mahdollisuuden ostaa verkkosivut perinteiseen tapaan kertamaksulla tai joustavasti kuukausittaisella maksulla.

Kuukausittaisella maksulla yrityksesi saa käyttöönsä ammattimaiset verkkosivut heti liiketoiminnan alkuvaiheessa, ilman suuria alkuinvestointeja.

Digimarkkinointia Forssassa

Yrityksen kotisivujen lisäksi me Finncontentilla tarjoamme Jyväskylässä ja etänä myös muita digimarkkinoinnin palveluita. 

Lisämaksusta voimme tuottaa minkä tahansa forssalaisen yrityksen sivuille sisältöä sekä toteuttaa hakukoneoptimoinnin toimenpiteitä. 

Hakukoneoptimoinnissa tarkoituksenamme on yksinkertaisesti parantaa näkyvyyttäsi Googlen hakutuloksissa, jotta asiakkaasi löytäisivät sinut helpommin!

Pyydä tarjousta lomakkeella tai varaa aika etätapaamiseen.

 

Ota yhteyttä!

Oletko kiinnostunut verkkosivujen tilaamisesta tai muista palveluistamme? Ota yhteyttä alla olevalla kaavakkeella

*Tähdellä varustetut kohdat ovat pakollisia

Usein kysyttyä

Usein kysyttyjä kysymyksiä yrityksen verkkosivuista Forssassa

Yhden sivun verkkosivumme maksavat 1250 euroa kertamaksulla tai 200 euroa kuukaudessa, joka sisältää myös ylläpidon ja haluamasi .fi-verkko-osoitteen. Kertamaksun lisäksi veloitetaan 50 euron kuukausittaiset ylläpitokustannukset.

Parhaimmillaan saat kotisivut yritykselle jopa viikossa, mikäli meillä ei ole jonoa. Mikäli nettisivuilla on kiire, toimitamme ne 250 euron lisämaksusta 48 tunnissa.

Kuukausimaksulla ostettujen verkkosivujen tilaus on määräaikainen ensimmäisen 12 kuukauden ajan. Tämän jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 1kk irtisanomisajalla.

Hintaan sisältyy korkeintaan 60min pituinen käyttöönottotapaaminen. Tämän aikana tehdyt muutokset sisältyvät hintaan, mutta myöhemmin tehtävistä muutoksista laskutetaan 75€/h +alv.

Kyllä! Me tarjoamme reilun tavan ostaa yrityksesi nettisivut kuukausimaksulla suuren kertakulun sijaan. Kuukausimaksulla maksat verkkosivuista 200€/kk +alv, sisältäen ylläpidon ja domainin.

Ilmoitettuihin hintoihin kuuluvat sinun toimittamasi tekstit ja kuvat tai kuvapankkikuvat. Lisämaksusta voimme järjestää valokuvaajan ja kirjoittaa sisältöä.

Kyllä, palvelemme koko Suomessa ja kaikkialla maailmassa etäyhteyksin. 

Tulemme toki paikan päällekin lisähinnasta.

Pääsääntöisesti toimimme etäyhteyksin, mutta halutessanne voimme lisämaksusta tulla toimistollenne tekemään nettisivut yhdessä.

Vaikka maksaisit nettisivuista kertamaksun, koituu niistä silti kuukausittaisia kustannuksia. Nettisivujen hosting eli ikään kuin nettisivujesi virtuaalinen vuokra, pitää maksaa joka kuukausi. Lisäksi verkkosivujesi osoitteesta pitää maksaa säännöllisesti. Kuukausihintaan kuuluvat myös tarpeelliset päivitykset ja tekninen tuki kohtuullisuuden rajoissa.