Kotisivut yritykselle Turussa

Tilaa kotisivut yritykselle nyt myös kuukausittaisella tilauksella. Kuukausitilauksella saat samat palvelut ilman suurta kertamaksua tai erillisiä hosting-kuluja.

Kertamaksu

1250
00 + 50/kk (alv0)
 • Käyntikorttisivu yrityksesi yhteystiedoilla
 • 1GB Tallennustila
 • Haluamasi vapaana oleva .fi-domain
 • Sivun käyttöönotto
 • Sähköpostilaatikko

Kuukausitilaus

200
00 (alv0) Kuukaudessa
 • Käyntikorttisivu yrityksesi yhteystiedoilla​
 • 1GB Tallennustila​
 • Haluamasi vapaana oleva .fi-domain​
 • Sivun käyttöönotto​
 • Sähköpostilaatikko​
Suosittu

Tutustu kokoamaamme esimerkkisivuun, jolla esittelemme tyypillisiä käyntikorttisivun ominaisuuksia. Esimerkkisivulta löydät:

 • Yrityksen tarjoamat palvelut
 • Yrityksen yhteystiedot (google maps-kartalla)
 • Asiakkaiden kokemuksia
 • Yhteydenottolomakkeen

Yrityksen verkkosivut ovat kuin kellon ympäri työskentelevä myyntimies, jolle maksetaan vain ensimmäinen palkka.

Kotisivut yritykselle Turussa 

Finncontent Oy on jyväskyläläinen digimarkkinoinnin toimisto, jonka ensisijaisena palveluna ovat yksinkertaiset nettisivut. Luomme pääasiallisesti yhden sivun käyntikorttisivuja, joissa ei ole mitään ylimääräistä.

Jyväskyläläisyydestämme huolimatta pidämme myös Turusta – ja palvelemme mieluusti turkulaisia asiakkaita.

Tarjoamme palveluitamme pääasiallisesti etänä, niin Jyväskylässä kuin koko Suomessa ja myös Suomen ulkopuolella.

Lisämaksusta uskaltaudumme myös paikan päälle Turkuun, mutta uskomme todella, että turkulaisilla yrittäjillä on parempaakin tekemistä kuin kahvitella kanssamme…

Yrityksen verkkosivut kertamaksulla tai kuukausimaksulla

Finncontent Oy tarjoaa mahdollisuuden ostaa verkkosivut perinteiseen tapaan kertamaksulla tai joustavasti kuukausittaisella maksulla.

Kuukausittaisella maksulla yrityksesi saa käyttöönsä ammattimaiset verkkosivut heti liiketoiminnan alkuvaiheessa, ilman suuria alkuinvestointeja.

Digimarkkinointia Turussa

Yrityksen kotisivujen lisäksi me Finncontentilla tarjoamme Jyväskylässä ja etänä myös muita sisällöntuotannon ja hakukoneoptimoinnin palveluita. 

Mikäli et siis halua itse kirjoittaa tekstejä nettisivuillesi, voimme tehdä sen puolestasi. Osaamme myös auttaa kotisivujasi nousemaan Googlen ensimmäiselle sivulle, jotta asiakkaat löytävät sivusi helposti! 

Pyydä tarjousta lomakkeella tai varaa aika etätapaamiseen.

Ota yhteyttä!

Oletko kiinnostunut verkkosivujen tilaamisesta tai muista palveluistamme? Ota yhteyttä alla olevalla kaavakkeella

*Tähdellä varustetut kohdat ovat pakollisia

Usein kysyttyä

Usein kysyttyjä kysymyksiä yrityksen verkkosivuista Turussa

Yhden sivun verkkosivumme maksavat 1250 euroa kertamaksulla tai 200 euroa kuukaudessa, joka sisältää myös ylläpidon ja haluamasi .fi-verkko-osoitteen. Kertamaksun lisäksi veloitetaan 50 euron kuukausittaiset ylläpitokustannukset.

Parhaimmillaan saat kotisivut yritykselle jopa viikossa, mikäli meillä ei ole jonoa. Mikäli nettisivuilla on kiire, toimitamme ne 250 euron lisämaksusta 48 tunnissa.

Kuukausimaksulla ostettujen verkkosivujen tilaus on määräaikainen ensimmäisen 12 kuukauden ajan. Tämän jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 1kk irtisanomisajalla.

Hintaan sisältyy korkeintaan 60min pituinen käyttöönottotapaaminen. Tämän aikana tehdyt muutokset sisältyvät hintaan, mutta myöhemmin tehtävistä muutoksista laskutetaan 75€/h +alv.

Kyllä! Me tarjoamme reilun tavan ostaa yrityksesi nettisivut kuukausimaksulla suuren kertakulun sijaan. Kuukausimaksulla maksat verkkosivuista 200€/kk +alv, sisältäen ylläpidon ja domainin.

Ilmoitettuihin hintoihin kuuluvat sinun toimittamasi tekstit ja kuvat tai kuvapankkikuvat. Lisämaksusta voimme järjestää valokuvaajan ja kirjoittaa sisältöä.

Kyllä, palvelemme koko Suomessa ja kaikkialla maailmassa etäyhteyksin. 

Tulemme toki paikan päällekin lisähinnasta.

Pääsääntöisesti toimimme etäyhteyksin, mutta halutessanne voimme lisämaksusta tulla toimistollenne tekemään nettisivut yhdessä.

Vaikka maksaisit nettisivuista kertamaksun, koituu niistä silti kuukausittaisia kustannuksia. Nettisivujen hosting eli ikään kuin nettisivujesi virtuaalinen vuokra, pitää maksaa joka kuukausi. Lisäksi verkkosivujesi osoitteesta pitää maksaa säännöllisesti. Kuukausihintaan kuuluvat myös tarpeelliset päivitykset ja tekninen tuki kohtuullisuuden rajoissa.