Pienyrittäjän Kotisivut

Tilaa kotisivut yritykselle nyt myös kuukausittaisella tilauksella. Kuukausitilauksella saat samat palvelut ilman suurta kertamaksua tai erillisiä hosting-kuluja.

Kertamaksu

1250
00 + 50/kk (alv0)
 • Käyntikorttisivu yrityksesi yhteystiedoilla
 • 1GB Tallennustila
 • Haluamasi vapaana oleva .fi-domain
 • Sivun käyttöönotto
 • Sähköpostilaatikko

Kuukausitilaus

200
00 (alv0) Kuukaudessa
 • Käyntikorttisivu yrityksesi yhteystiedoilla​
 • 1GB Tallennustila​
 • Haluamasi vapaana oleva .fi-domain​
 • Sivun käyttöönotto​
 • Sähköpostilaatikko​
Suosittu

Yrityksen verkkosivut ovat kuin kellon ympäri työskentelevä myyntimies, jolle maksetaan vain ensimmäinen palkka.

Pienyrittäjän kotisivut

Olemme jyväskyläläinen digimarkkinoinnin toimisto, jonka erityisalaa ovat yhden sivun yksinkertaiset kotisivut, jotka toimivat käyntikorttina yritykselle

Tällaiselta sivulta ei löydy mitään ylimääräistä – ainoastaan kaikki tarpeellinen. Siksi ne sopivatkin täydellisesti pienyrittäjälle, joka voi halutessaan laajentaa sivustoa myöhemmin.

Yrityksen verkkosivut kertamaksulla tai kuukausimaksulla

Haluamme palvella myös aloittelevia ja pienempiä yrityksiä, jonka vuoksi tarjoamme mahdollisuuden ostaa myös osissa joustavasti kuukausittaisella maksulla.

Kuukausittaisella maksulla yrityksesi saa käyttöönsä ammattimaiset verkkosivut heti alkuvaiheessa, ilman suuria alkuinvestointeja.

Jos taas haluat mieluummin maksaa pienempää kuukausimaksua, on sivut mahdollista maksaa kerralla, jolloin maksat jatkossa ainoastaan 50€/kk ylläpidosta.

Digimarkkinointia pienyrittäjille

Yrityksen kotisivujen lisäksi me Finncontentilla tarjoamme Jyväskylässä ja etänä myös muita digimarkkinoinnin palveluita pienyrittäjille. 

Olemme erikoistuneet verkkosivujen lisäksi sisällöntuotantoon ja hakukoneoptimointiin. Pystymme siis kirjoittamaan verkkosivujen tekstit puolestasi ja nostamaan verkkosivustosi Googlen hakutulosten kärkeen, jotta asiakkaat valitsevat sinut kilpailijoiden sijaan.

Pyydä tarjousta lomakkeella tai varaa aika etätapaamiseen.

 

Tutustu kokoamaamme esimerkkisivuun, jolla esittelemme tyypillisiä käyntikorttisivun ominaisuuksia. Esimerkkisivulta löydät:

 • Yrityksen tarjoamat palvelut
 • Yrityksen yhteystiedot (google maps-kartalla)
 • Asiakkaiden kokemuksia
 • Yhteydenottolomakkeen

Ota yhteyttä!

Oletko kiinnostunut verkkosivujen tilaamisesta tai muista palveluistamme? Ota yhteyttä alla olevalla kaavakkeella

*Tähdellä varustetut kohdat ovat pakollisia

Usein kysyttyä

Usein kysyttyjä kysymyksiä pienyrittäjän verkkosivuista.

Yhden sivun verkkosivumme maksavat 1250 euroa kertamaksulla tai 200 euroa kuukaudessa, joka sisältää myös ylläpidon ja haluamasi .fi-verkko-osoitteen. Kertamaksun lisäksi veloitetaan 50 euron kuukausittaiset ylläpitokustannukset.

Parhaimmillaan saat kotisivut yritykselle jopa viikossa, mikäli meillä ei ole jonoa. Mikäli nettisivuilla on kiire, toimitamme ne 250 euron lisämaksusta 48 tunnissa.

Kuukausimaksulla ostettujen verkkosivujen tilaus on määräaikainen ensimmäisen 12 kuukauden ajan. Tämän jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 1kk irtisanomisajalla.

Hintaan sisältyy korkeintaan 60min pituinen käyttöönottotapaaminen. Tämän aikana tehdyt muutokset sisältyvät hintaan, mutta myöhemmin tehtävistä muutoksista laskutetaan 75€/h +alv.

Kyllä! Me tarjoamme reilun tavan ostaa yrityksesi nettisivut kuukausimaksulla suuren kertakulun sijaan. Kuukausimaksulla maksat verkkosivuista 200€/kk +alv, sisältäen ylläpidon ja domainin.

Ilmoitettuihin hintoihin kuuluvat sinun toimittamasi tekstit ja kuvat tai kuvapankkikuvat. Lisämaksusta voimme järjestää valokuvaajan ja kirjoittaa sisältöä.

Kyllä, palvelemme koko Suomessa ja kaikkialla maailmassa etäyhteyksin. 

Tulemme toki paikan päällekin lisähinnasta.

Pääsääntöisesti toimimme etäyhteyksin, mutta halutessanne voimme lisämaksusta tulla toimistollenne tekemään nettisivut yhdessä.

Vaikka maksaisit nettisivuista kertamaksun, koituu niistä silti kuukausittaisia kustannuksia. Nettisivujen hosting eli ikään kuin nettisivujesi virtuaalinen vuokra, pitää maksaa joka kuukausi. Lisäksi verkkosivujesi osoitteesta pitää maksaa säännöllisesti. Kuukausihintaan kuuluvat myös tarpeelliset päivitykset ja tekninen tuki kohtuullisuuden rajoissa.